Επιλογή Call Center-mycallcenter

 

Η αλήθεια είναι πως ένα Call Center μόνο πολλαπλά οφέλη μπορεί να παρουσιάσει για μία επιχείρηση, από τις υπηρεσίες τηλεγραμματείας που προσφέρει μέχρι και τις ενέργειες απόκτησης πελατών (lead generation).

Παρ’ όλα αυτά, εάν η επιλογή δεν γίνει με βάση σωστά κριτήρια, τότε μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα που περιμένατε και να αποδειχτεί καταστροφική για τις δραστηριότητές σας.

Σκοπός του άρθρου αυτού είναι να σας προσφέρουμε 5 σύντομα tips, που θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα όταν έρθει η ώρα να πάρετε την απόφαση να επενδύσετε στις υπηρεσίες ενός Call Center ή όταν θελήσετε να αλλάξετε εταιρία παροχής αυτών των υπηρεσιών.

 

  1. Μην χάνετε χρόνο άσκοπα

methode-times-prod-web-bin-8285743a-f28d-11e5-89dc-111417422e3f

Δεν χρειάζεται να περιμένετε πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ζητήσετε τις υπηρεσίες ενός Call Center. Σε γενικές γραμμές, η εγκατάσταση των υπηρεσιών αυτών γίνεται αρκετά σύντομα, το πολύ σε ένα μήνα.

Εάν βιάζεστε πολύ, τότε δείτε ποια εταιρία είναι αυτή που μπορεί να κάνει τις απαραίτητες εγκαταστάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να χάνει σε ποιότητα.

 

  1. Η σωστή επικοινωνία είναι το παν στην επιλογή Call Center

improve-communications

Όταν πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε στη συνεργασία με μία εταιρία που παρέχει αυτές τις υπηρεσίες, τότε πρέπει να την αντιμετωπίσετε ως συνεργάτη σας. Συνεπώς, πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι ότι επικοινωνείτε και οι 2 πλευρές στο ίδιο πλαίσιο και αρμονικά.

Να είστε ξεκάθαροι από την αρχή ως προς το ποιοι είναι οι σκοποί και στόχοι σας και να επιλέξετε την εταιρία της οποίας οι εργαζόμενοι θα μπορούν να εναρμονίζονται με τις ανάγκες και τα θέλω σας. Επιπλέον, να είστε σίγουροι ότι θα έχουν ενστερνιστεί την εργασιακή ηθική και κουλτούρα της δική σας εταιρίας και πως θα εμφανίζουν τον ίδιο ζήλο, με εσάς, για επιτυχία!

 

  1. Επιλογή Call Center με βάση τη τεχνολογία που διαθέτει

Το να επιλέξετε για συνεργάτη σας μία εταιρία που παρέχει υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να αναβαθμίσετε τις τεχνολογίες που χρησιμοποιείτε. Συνεπώς, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι πρέπει να επιλέξετε την εταιρία με τις καλύτερες τεχνολογικές δομές.

Άρα, επιλέξτε να συνεργαστείτε με μία εταιρία που θα σας προσφέρει τις καλύτερες τεχνολογικές λύσεις, θα προσθέτει ένα added value στην εταιρία σας και θα σας βοηθήσει, εν τέλει, στην αύξηση της κερδοφορίας σας.

 

  1. Προσθέστε νέες δεξιότητες στην εταιρία σας

Μην προσπαθήσετε να συνεργαστείτε απλά με μία ακόμη εταιρία, που δραστηριοποιείται στο χώρο του Call Center. Να είστε επιλεκτικοί και να συνεργαστείτε με αυτή που θα επεκτείνει τις δεξιότητές σας.

Με άλλα λόγια, κάντε τη διαφορά και προσπαθήστε να βρείτε αυτή την εταιρία, της οποίας οι agents έχουν δεξιότητες διαφορετικές από αυτές του προσωπικού σας. Είναι ένας τρόπος για να πάτε την ποιότητα των υπηρεσιών σας σε άλλο επίπεδο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι χρόνος, ανάλυση των δεξιοτήτων σας και σωστή έρευνα αγοράς. Δεν είναι εύκολο, αλλά αξίζει τον κόπο για να μην το μετανιώσετε στη πορεία.

 

  1. Μην επιλέξετε την πιο φθηνή εταιρία

cheaper

Σίγουρα οι οικονομικοί καιροί δεν είναι και οι καλύτεροι, τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία όταν έρχεται η ώρα της επιλογής ενός στρατηγικού συνεργάτη.

Σαφώς και όλοι επιθυμούμε την μείωση των εξόδων αλλά χρειάζεστε ένα συνεργάτη που θα μπορεί να διαχειρίζεται αποτελεσματικά και ποιοτικά τον όγκο των καθημερινών κλήσεων της εταιρίας σας και όχι μόνο.

Συνεπώς, καλό είναι να κοιτάμε τη σχέση τιμής – ποιότητας αλλά όταν επιθυμείτε να μην έχετε απλά ένα τηλεφωνικό κέντρο ΑΛΛΑ ένα τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο θα βασίζεστε για την επιτυχία σας, καλό είναι να μην επιλέγετε την πιο φθηνή λύση.

Αυτά ήταν 5 σύντομα tips που καλό είναι να έχετε πάντα στο μυαλό σας όταν αποφασίσετε να δρομολογήσετε την επιλογή ενός Call Center. Όσον αφορά εμάς, σαν Mycallcenter, διαθέτουμε και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αλλά και την εμπειρία, ώστε να είμαστε ο στρατηγικός σας συνεργάτης που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι, απλά, ένα κλικ ΕΔΩ.

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε, να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε τη καλύτερη δυνατή λύση!

Μέχρι τότε, μην χάνετε την ευκαιρία να διαβάζετε και άλλα άρθρα μας ΕΔΩ.