ergasia-apo-to-spiti-mycallcenter

 

Η αλήθεια είναι πως οι καιροί που ζούμε είναι αρκετά περίεργοι, δύσκολοι και η οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε δεν δίνει τη δυνατότητα σε αρκετό κόσμο να κάνει μεγάλα ανοίγματα σε επιχειρηματικές κινήσεις.

Για το λόγο αυτό, πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται να κάνουν μικρά βήματα και να ξεκινήσουν την επιχείρησή τους με έδρα το σπίτι τους, στη προσπάθεια τους να κρατήσουν τα κόστη σε χαμηλά επίπεδα.

Πραγματικά, πλέον και με τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει την δική του εταιρία από το σπίτι του, είτε πρόκειται για απασχόληση στον τομέα παροχής υπηρεσιών είτε για εργασία που χρειάζεται μηχανήματα ή εργαλεία. Ενδεικτικά, μπορούμε να αναφέρουμε ορισμένες κατηγορίες επαγγελμάτων όπως:

  • Λογιστικές – Οικονομικές υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες συμβουλευτικής (Consulting)
  • Πωλήσεις
  • Design
  • Διακόσμηση
  • Μασάζ – κομμώσεις
  • Personal Training
  • Web development

Ο σκοπός μας σε αυτό το άρθρο δεν είναι, όμως, να σας παρουσιάσουμε μία ατελείωτη λίστα από επαγγέλματα αλλά να σας πούμε τα ΚΑΛΑ ΝΕΑ! Και ποια είναι αυτά? Πρώτον, ότι πολύ καλά κάνετε και δεν το βάζετε κάτω και επιχειρείτε ένα νέο ξεκίνημα! Δεύτερον, δηλώνουμε το παρών και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να πάτε την επιχείρησή σας πολλά βήματα μπροστά αλλά και να μειώσετε και άλλο τα κόστη σας!

Και αν αυτό φαντάζει σε εσάς…too good to be true, θα σας δείξουμε πως μπορούμε να το καταφέρουμε. Ας μη χάνουμε χρόνο όμως!

 

Τηλεγραμματεία

thlegrammateia-mycallcenter

Το γεγονός ότι θα ξεκινήσετε την επιχείρησή σας με έδρα το σπίτι σας δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δίνετε την εικόνα προς τα έξω μίας σωστά οργανωμένης δραστηριότητας. Δεν είναι ωραίο να απαντάτε σε όλες τις κλήσεις εσείς και από την άλλη χάνετε πολύτιμο χρόνο από άλλες δραστηριότητες.

Για το λόγο αυτό, με την υπηρεσία της τηλεγραμματείας, η εταιρία σας αποκτά οντότητα και καμία κλήση δεν πάει χαμένη. Με αυτό τον τρόπο, μία τηλεγραμματέας αναλαμβάνει να καταγράφει όλες τις κλήσεις, να απαντά και να σας ενημερώνει για τα πάντα!

Και το καλύτερο? Όλα αυτά γίνονται με μικρό κόστος! Επειδή όμως πιστεύουμε ότι θέλετε να μάθετε περισσότερα γύρω από αυτή την υπηρεσία, απλά κάντε κλικ ΕΔΩ!

 

 Εικονικό Γραφείο (Virtual Office)

eikoniko-grafeio-mycallcenter

Είναι λογικό πως ίσως δεν νιώθετε άνετα να συσχετίζει ο κόσμος το σπίτι σας με τον χώρο εργασίας σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όμως, γιατί και πάλι σας έχουμε τη λύση!

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε διεύθυνση και τηλεφωνικό νούμερο από όποια γεωγραφική περιοχή επιθυμείτε. Έτσι, δημιουργείτε το δικό σας εικονικό γραφείο και αποκτάτε επαγγελματική οντότητα σε δευτερόλεπτα, ξεπερνώντας τα όρια μίας συμβατικής στέγης. Φυσικά, μπορείτε να μάθετε περισσότερα κάνοντας κλικ ΕΔΩ!

 

Τηλεφωνική Προώθηση & Έρευνα

call-center-service-960x430

Μία επιχείρηση, ανεξαρτήτως έδρας, δεν μπορεί να πάει μπροστά χωρίς την σωστή προώθησή της. Και επειδή σίγουρα θα τρέχετε για όλα τα υπόλοιπα, σας βγάζουμε από το κεφάλι αυτό τον πονοκέφαλο και αναλαμβάνει το έμπειρο προσωπικό μας να σας βοηθήσει.

Ενημερώνουμε, προωθούμε και καταγράφουμε τα συμπεράσματα κάθε επικοινωνίας, βοηθώντας σας να αξιολογήσετε και να βελτιώσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Επιπλέον, με τη προσέγγιση όλων των δυνητικών πελατών αλλά και τη  συνεχή, σταθερή επικοινωνία με τους υπάρχοντες πελάτες σας, καταφέρνουμε να επιτύχουμε το πολυπόθητο engagement με κάθε έναν ξεχωριστά. Και αυτό βοηθά τόσο στο να αποκτήσετε νέους πελάτες αλλά και να αυξήσετε το customer loyalty των υπαρχόντων πελατών σας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις διάφορες επιλογές σας όσον αφορά αυτή την υπηρεσία κλικάροντας ΕΔΩ!

 

Αυτό ήταν! Λογικά αυτό το άρθρο δεν σας κούρασε πολύ, γιατί ξέρουμε ότι έχετε πολλά στο κεφάλι σας να κάνετε. Ελπίζουμε όμως να σας χαλαρώσαμε λίγο και να σας βοηθήσαμε δείχνοντας σας ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο μέγιστο βαθμό στο ξεκίνημά σας και όχι μόνο.

Υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες μας που θα σας φανούν χρήσιμες και θα είναι μεγάλη μας χαρά να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας γνωρίσουμε, να καταγράψουμε τις ανάγκες σας και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση!

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε. Μέχρι τότε, κάντε μας follow και στα social media μας, ώστε να ενημερώνεστε σε καθημερινή βάση για θέματα που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας. :)